Olvasnivaló

Könyvajánló - Sulis könyvek

Helyszín: az iskola

Szereted az olyan történeteket, amelyek iskolában játszódnak? Akkor kattints, és böngéssz ajánlatunkból! Utálod az olyan könyveket, amelyek iskolában játszódnak? Akkor is kattints, mert szuper kalandokról, varázslóiskoláról, suliban történt botrányokról és suliban köttetett örök barátságokról olvashatsz! Rengeteg sulis téma egy helyen! Légy bátor, és fedezd fel ezeket a kalandokat te magad! Kellemes olvasást és élményekkel teli vakációzást kíván az OFI Gyermek- és Ifjúsági Irodalmi Pontjának (GYIIP) csapata.

http://ofi.hu/sites/default/files/attachments/oszi-teli_konyvajanlo_-_su...

Szeretsz sportolni? Szeretsz sportolókról olvasni? Vagy netán csupán izgalmas történetekre vágysz ebben a nagy melegben? Bárhogy is van, neked állítottuk össze sportos könyveinket. A listát ITT találjátok, 6-10, 9-12, 12+ és Ismeretterjesztő kategóriákban! Böngésszetek,

A Mikkamakka ZENE számának melléklete
Zene, zene, zene könyvekben, ifjúsági regényekben - a Mikkamakka ZENE témájú számához kapcsolódva, három kategóriában (6-10, 9-12, 12+). Elérhető http://folyoiratok.ofi.hu/sites/default/files/article_attachments/konyva... vagy a csatolmány letöltésével.